Hartige Pannenkoeken
Pannenkoeken Yammie! Wie lust ze nou eigenlijk niet? Jij niet? je bent gek! 😉
Maar wie weet maken deze hartige pannenkoeken wel het verschil! Je kunt van alles doen met toppings en ze zijn heerlijk makkelijk te bereiden. Chris en ik maken ze geregeld als diner, lunch of pre workout snack.
Vandaag in de CFH Foodcorner de basis ingrediënten en wat verschillende variaties om ze mee te beleggen.
Ingrediënten
- 1 pannenkoek
- 5 eetlepels boekweit,- quinoa of speltmeel
- 1 ei
- 4 eetlepels amandelmelk
- Snufje himalaya- of zeezout
- Kokosvet
Bereiding
- Doe 5 eetlepels meel in de blender
- Voeg er 1 ei aan toe en 4 eetlepels amandelmelk en een snufje zout
- Blend it!
- Verhit de koekenpan met wat kokosvet
- Giet het beslag in koekenpan en bak deze aan beide kanten geel/bruin
Nu je de pannenkoek hebt gebakken, kun je zelf bedenken waar je het mee wilt beleggen.
Zelf bedacht ik de roti variant 🙂 Oke wellicht wel een beetje vernederlandst maar, I LIKE IT!
Ingrediënten
- Sperziebonen
- Kipfilet
- Bacon
- Kerriepoeder
- Hard gekookt ei
- sesamzaad
Ingrediënten andere topping
- Veldsla
- Gerookte zalm
- Geitenkaas
- Komkommer
- Zongedroogde tomaatjes
- Avocado
- Pijnboompitten
Eetsmakelijk bikkels! XOXO Marloek