TEAM MVMNT

Owner en Coach

Chris heeft oneindig veel kennis en ervaring in alle aspecten rondom training. Niet voor niets is hij diegene die al jaren verantwoordelijk is voor de programmering van de trainingen. Als je zin hebt in een goed gesprek met Chris, dan moet je over zijn andere passie beginnen: motor rijden.
Lees meer

Owner en Coach

Marloek is ook één van onze Nutrition-experts en heeft veel kennis van het trainen van vrouwen tijdens en na de zwangerschap.
Lees meer

Als je een goede playlist wilt om op te trainen, dan is Barney de coach om bij aan te kloppen! Heb je even wat minder motivatie om te sporten? Kom dan opdagen tijdens zijn lesuren want motiveren kan hij als geen ander.
Lees meer

Coach Tommy is de nieuwste aanwinst binnen het team en een vast gezicht tijdens onze lessen. Hij is gek op allerlei soorten muziek, maar traint het liefst (en het hardst) op het nummer ‘The Pretender van de Foo Fighters’.
Lees meer

Coach

Doordeweeks ontpopt hij zich tot een echte Apple Geek tijdens zijn andere werkuren. Deze earlybird staat zelfs het liefst op tijd op om te gaan trainen tijdens onze vroegste lesuurtjes.
Lees meer

Coach

Coach Wiebe geeft voornamelijk in het weekend les. Doordeweeks verblijft hij in Doorn bij het Korps Mariniers. Tijdens de Halloween workout heeft hij meestal het mooiste kostuum!
Lees meer

Omar is WL coach bij verschillende sportlocaties in de omgeving. Naast een goede coach, heeft hij als atleet meerdere Weightlifting titels op zijn naam staan.
Lees meer