LESROOSTER

LESROOSTER

Rooster

 

Lesvormen

De Functional Fitness WORKOUT is ons ‘Constantly Varied High Intensity Functional Movement’ programma. We trainen hier voornamelijk functionele bewegingen, vaak op hoge intensiteit en met veel variaties van Strength, Weightlifting, Gymnastics en Conditioning. Je weet van te voren niet wat je kunt verwachten – en dat is waarom dit werkt. Het programma bestaat uit high intensity GPP en is gebouwd voor maximale resultaten met maximale variatie. Met dit programma werken we aan de algehele conditie om zo o.a. snelheid, explosiviteit, kracht en uithoudingsvermogen te verbeteren.

Onze WORKOUTS zijn een combinatie van gewichtheffen, atletiek en gymnastiek, gecombineerd in één trainingsvorm. Los van alle gewichthef onderdelen die je bij ons tijdens de lessen zal tegenkomen, hebben wij ook meerdere keren per week een uur specifiek gericht op het gewichtheffen. Tijdens het Weightlifting lesuur wordt er specifiek gewerkt aan de technieken van de Snatch (trekken) en de Clean & Jerk (stoten). De lessen zijn opgedeeld in twee niveau’s: WL Basic & WL Advanced en zijn zowel voor allround CrossFit atleten, als atleten die vooral specifieke weightlifting doelen hebben als ‘amateur’ en/of op wedstrijdniveau. De Weightlifting lessen worden gegeven door onze professionele WL Coach Omar Khathiri.

*Note: De Weightlifting lesuren zijn niet zichtbaar op bovenstaand lesrooster, maar worden op de volgende momenten gegeven:

  • Dinsdag 18:30 – 19:30 uur: WL Basic
  • Dinsdag 19:30 – 21:00 uur: WL Advanced
  • Donderdag 18:30 – 19:30 uur: WL Basic
  • Donderdag 19:30 – 21:00 uur: WL Advanced
  • Zaterdag 10:30 – 11:30 uur: WL Basic
  • Zaterdag 11:30 – 13:00 uur: WL Advanced

Op de volgende feestdagen zijn wij gesloten:

Nieuwjaarsdag
Goede vrijdag
1e & 2e Paasdag
Koningsdag
1e & 2e Pinksterdag
Lappendag
Kerstavond
1e & 2e Kerstdag
Oudjaarsdag

* Met uitzondering van de eventuele ‘Specials’ die wellicht gepland worden op de bovengenoemde feestdagen.