Aanvullende trainingsprogramma's

Aanvullende trainingsprogramma's

null

COMPETITOR

null

FLEX

COMPETITOR

Aanvullende training voor de competitieve atleten

Ons Competitor-programma is een aanvulling op ons dagelijkse CrossFit-programma en is speciaal ontworpen voor leden met competitieve ambities of voor degenen die op zoek zijn naar net dat beetje extra uitdaging. Dit programma biedt extra gewichtheffen, gymnastiek en/of cardio-trainingen om onze leden te helpen hun prestaties naar het volgende niveau te tillen. Elke aanvullende training duurt ongeveer 30 minuten en kan voor of na de CrossFit les zelfstandig worden uitgevoerd in onze open gym.

Als je klaar bent om je grenzen te verleggen en je competitieve vaardigheden naar het volgende niveau te tillen, is het Competitor-programma de perfecte keuze voor jou!

FLEX

Functional Bodybuilding

 

Ons Flex-programma is een uniek concept binnen MVMNT GYM en richt zich op functionele bodybuilding. Deze trainingen zijn gericht op het behalen van esthetische doelen, maar met een lagere intensiteit dan onze CrossFit lessen. Elke training duurt 90 minuten en kan zelfstandig worden uitgevoerd in onze open gym. Het Flex-programma is ontworpen om onze leden een extra optie te bieden om hun fitnessdoelen te behalen, en is perfect voor diegenen die zich willen concentreren op het opbouwen van spiermassa en kracht, terwijl ze tegelijkertijd hun lichaam vormgeven en definiƫren.

Onze gekwalificeerde trainers staan altijd klaar om onze leden te ondersteunen en te adviseren tijdens de Flex-trainingen.