Mats is de ‘Benjamin’ van ons team. Naast zijn stage-uren voor zijn CIOS opleiding, geeft Mats ook zijn vaste uren les bij MVMNT Gym.
Lees meer

Omar is WL coach bij verschillende sportlocaties in de omgeving. Naast een goede coach, heeft hij als atleet meerdere Weightlifting titels op zijn naam staan.
Lees meer

Wiebe zal je voornamelijk in de weekenden tegenkomen als coach bij MVMNT Gym. Na 3 jaar bij ons als lid gesport te hebben, geeft hij nu 2 jaar ook met veel plezier les.
Lees meer

Doordeweeks ontpopt hij zich tot een echte Apple Geek tijdens zijn andere werkuren. Deze earlybird staat zelfs het liefst op tijd op om te gaan trainen tijdens onze vroegste lesuurtjes.
Lees meer

Tommy is een van onze vaste gezichten in de box. Hij vindt lesgeven en lessen meedoen in de box het leukste wat er is! Lees meer

Owner en Coach

Marloek is ook één van onze Nutrition-experts en heeft veel kennis van het trainen van vrouwen tijdens en na de zwangerschap.
Lees meer

Owner en Coach

Chris heeft oneindig veel kennis en ervaring in alle aspecten rondom training. Niet voor niets is hij diegene die al jaren verantwoordelijk is voor de programmering van de trainingen. Als je zin hebt in een goed gesprek met Chris, dan moet je over zijn andere passie beginnen: motor rijden.
Lees meer