LESAANBOD

ONZE TRAININGEN

Bij MVMNT bieden we verschillende trainingsprogramma’s aan, waar je als member dagelijks aan kunt deelnemen. Het belangrijkste wat je moet weten is dat alle trainingen toegankelijk zijn voor iedereen. Het maakt niet uit of je 16 of 65 bent, 1x per week of onbeperkt bij ons traint, gevorderd of beginnend atleet bent. Bij iedere training, is de coach aanwezig om de training aan te passen naar ieders niveau en/of bewegingsmogelijkheden.

null

WORKOUT

Functional Fitness

null

Weightlifting

Weightlifting

null

Accessory

Accessory programs

WORKOUT

Functional Fitness Workouts

Performance & Fitness Levels

Het beste uurtje van jouw dag!

 

Ons dagelijks lesaanbod bestaat voornamelijk uit onze ‘Functional Fitness Workouts’:

  • 1 programma, 2 levels met een gecoördineerde jaarplanning.
  • Leuk, doelgericht en effectief trainingsprogramma.
  • Performance level is ons meest uitdagende niveau voor dit programma.
  • Fitness level is iets meer toegankelijk en perfect voor beginners/nieuwelingen in deze sport.

De Functional Fitness WORKOUTS is ons ‘Constantly Varied High Intensity Functional Movement’ programma. We trainen hier voornamelijk functionele bewegingen, vaak op hoge intensiteit en met veel variaties van Strength, Weightlifting, Gymnastics en Conditioning. Je weet van te voren niet wat je kunt verwachten – en dat is waarom dit werkt.

Het programma bestaat uit high intensity GPP en is gebouwd voor maximale resultaten met maximale variatie. Met dit programma werken we aan de algehele conditie om zo o.a. snelheid, explosiviteit, kracht en uithoudingsvermogen te verbeteren.

 

PERFORMANCE LEVEL

HIGH SKILL

De Performance level van de dagelijkse WORKOUT bevat alle high skill en high power onderdelen die we kennen uit het traditionele ‘Constantly Varied High Intensity Functional Fitness’ programma. In de Performance workouts zullen de technieken, zwaardere gewichten en het volume, je uitdagen zoals je ook verwacht wanneer je op komt dagen voor een badass workout! Zoals bij al onze lessen, zijn deze workouts altijd aan te passen naar ieders niveau en bewegingsmogelijkheden.

 

FITNESS LEVEL

MODERATE SKILL

De Fitness level van de dagelijkse WORKOUT is een meer toegankelijke versie van de Performance level. Hierbij kun je denken aan: meer toegankelijke skills en gewichten, maar ook het volume is wat aangepast zodat een ieder de juiste trainingsprikkel krijgt. De Fitness level is dan ook perfect voor mensen die nieuw zijn in de sport, terugkomen van een blessure of gewoon wat minder volume en intensiteit nodig hebben.

WEIGHTLIFTING

Weightlifting

Onze Metcon trainingen zijn een combinatie van gewichtheffen, atletiek en gymnastiek, gecombineerd in één trainingsvorm. Los van alle gewichthef onderdelen die je bij ons tijdens de lessen zal tegenkomen, hebben wij ook meerdere keren per week een uur specifiek gericht op het gewichtheffen. Tijdens het Weightlifting lesuur wordt er specifiek gewerkt aan de technieken van de Snatch (trekken) en de Clean & Jerk (stoten). De lessen zijn opgedeeld in twee niveau’s: WL Basic & WL Advanced en zijn zowel voor allround CrossFit atleten, als atleten die vooral specifieke weightlifting doelen hebben als ‘amateur’ en/of op wedstrijdniveau. De Weightlifting lessen worden gegeven door onze professionele WL Coach Omar Khathiri.

ACCESSORY

Competitor & Flex

Naast de Metcon & Weightligting lessen, bieden we ook verschillende ‘accessory programs’ aan zoals: Competitor & Flex.