LESAANBOD

LESAANBOD

ONZE TRAININGEN

Bij MVMNT GYM bieden we een breed scala aan trainingen aan, zodat je altijd een workout vindt die bij jou past. Of je nu op zoek bent naar intensieve groepslessen, persoonlijke begeleiding of specifieke trainingsprogramma’s, wij hebben het voor jou.

Onze CrossFit groepslessen zijn uitdagend en gevarieerd, en helpen je om sterker, fitter en gezonder te worden. Onze gewichtheffen lessen worden gegeven door een professionele coach met internationale wedstrijdervaring en richten zich op de snatch en clean & jerk.

Met onze personal training op maat haal je het beste uit jezelf en werk je gericht aan jouw fitnessdoelen. Onze voedingsbegeleiding zorgt voor een op maat gemaakt voedingsschema en wekelijkse updates om je progressie te monitoren.

Onze ervaren coaches zijn altijd aanwezig om je te begeleiden en te motiveren, en helpen je om het beste uit jezelf te halen.

null

CROSSFIT HOORN

CROSSFIT HOORN

null

Personal Training

Personal Training

null

Weightlifting

Gewichtheffen

CROSSFIT HOORN

Het beste uurtje van jouw dag!

Bij MVMNT GYM geloven we dat sporten en bewegen leuk moet zijn. Daarom bieden we uitdagende en gevarieerde CrossFit groepstrainingen aan, waarbij je samen met anderen traint onder begeleiding van een ervaren coach. Onze trainingen zijn geschikt voor iedereen, ongeacht je fitnessniveau of leeftijd.

Bij CrossFit draait het om functionele bewegingen die je in het dagelijks leven nodig hebt, zoals tillen, springen, rennen en klimmen. Tijdens onze trainingen werk je aan alle aspecten van fitness, zoals kracht, uithoudingsvermogen, snelheid, wendbaarheid en flexibiliteit. Dit alles met als doel om je sterker, fitter en gezonder te maken, zowel fysiek als mentaal.

Onze coaches zijn gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van CrossFit trainingen. Zij zorgen ervoor dat je de juiste techniek en vorm gebruikt, zodat je op een veilige manier het beste uit jezelf kunt halen. Daarnaast creƫren ze een positieve en motiverende sfeer, waardoor je net dat extra zetje krijgt om het beste uit jezelf te halen.

PERSONAL TRAINING

Personal Training

Bij onze personal training draait het om persoonlijke aandacht en 1 op 1 begeleiding. Onze gekwalificeerde trainers stellen een op maat gemaakt trainingsprogramma op, afgestemd op jouw doelen en behoeften. Of je nu wilt afvallen, je conditie wilt verbeteren of sterker wilt worden, wij helpen je om jouw persoonlijke doelen te bereiken. Tijdens de trainingen krijg je alle aandacht en motivatie die je nodig hebt om het beste uit jezelf te halen. We bieden professionele begeleiding en coaching, en zorgen ervoor dat je op een veilige en effectieve manier traint. Investeer in jezelf en start vandaag nog met onze personal training!

Weightlifting

Weightlifting

Bij onze gewichtheftrainingen draait het om de technische vaardigheden en kracht die nodig zijn voor snatch en clean & jerk. Tijdens de trainingen werk je in groepsverband aan het verbeteren van je techniek en het vergroten van je kracht. Onze coaches bieden persoonlijke aandacht en feedback om jou te helpen het beste uit jezelf te halen. Of je nu een beginnende of gevorderde gewichtheffer bent, bij ons ben je aan het juiste adres voor kwalitatieve en uitdagende gewichtheftrainingen.

Onze weightlifting trainingen worden verzorgt door Rick & Tommy.